Renovation – The Epiphany

Vikram Bawa had an epiphany about giving the studio a fresh new look, to revitalize the ENERGY FLOW in the studio and TEAM VB.

In reality, it was mostly energy getting out, raw muscle power used to lift up heavy tables, background rolls and the huge ‘casket’ that housed these rolls.

It was some day…where all of us wore our clean-up hats and started doing the assigned chores. Each and every person, big or small, was sweating it out. From nuts and bolts to shards of wood flying, it was chaos at its best.

It was like building a home to live together. We all took ownership for it, and the positive energy had already begun flowing in.

 
-Rahul Kamath, Team CGI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s